Manager Salesforce B-2-B bij VodafoneZiggo

Ben jij de ervaren project- of programmamanager die VodafoneZiggo’s B-2-B gaat helpen de volgende stap te maken met de digital transformation? Dan is deze uitdaging echt iets voor jou! 

Dit doe jeHet Enterprise CRM-team beheert en ontwikkelt Salesforce. Het Salesforce.com platform vormt de motor van de Go Digital strategie binnen business-to-business (B2B) bij VodafoneZiggo. Het platform biedt de mogelijkheid om sales- en marketingprocessen makkelijker en doelgerichter te maken. Met behulp van de capabilities in het systeem, zoals Einstein AI, Cloudsense CPQ en Pardot, kunnen de gebruikers de klanten van VodafoneZiggo zo goed mogelijk te bedienen.

Zó doe je ditAls manager van Enterprise CRM / Salesforce Centre of Excellence ben je samen met je team van 13 collega’s verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van Salesforce. Je levert met het team ondersteuning voor de eindgebruikers en zorg je ervoor dat voortdurend wordt gekeken naar het verbeteren van de gebruikerservaring. Je werkt met verschillende stakeholders binnen en buiten VodafoneZiggo om te borgen dat de projecten op een effectieve en kostenefficiënte manier worden geleverd conform de prioriteitsstelling van B2B. Daarnaast beheer je de relatie met Salesforce en Cloudsense en houdt je B2B up-to-date met de laatste externe ontwikkelingen op het gebied van enterprise CRM.

Jij versterktJe werkt binnen de afdeling business-to-business, die klanten in de zakelijke markt in Nederland bediend. Het Enterprise CRM-team maakt onderdeel uit van de afdeling Sales Operations. Je bent lid van het managementteam van Sales Operations en rapporteert aan de Director Sales Operations. Je werkt veel samen in multidisciplinaire teams met collega’s van Products, Marketing, Sales, IT en Customer Operations.

Jij hebt hét  Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om veranderingen te starten en naar een positief resultaat te leiden. Dit heb je al bewezen in je rol als project- of programma manager binnen de digitale transformatie. Je werkt op het snijvlak van de commercie, IT en operatie en bent in staat om de vertaling te maken van de behoefte van eindgebruikers naar oplossingen in Salesforce. Dat doe je samen met je team en je collega’s binnen VodafoneZiggo. Je bent goed in staat om je stakeholders te managen en maakt daarbij gebruik van uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je een bevlogen peoplemanager en laat jij je team groeien en ontwikkelen.

Ook heb je voor deze vacature Manager Enterprise CRM bij VodafoneZiggo:

Enjoy the benefits  Op basis van een 40-urige werkweek kun je VodafoneZiggo rekenen op:

Jij doet hetAre you in? VodafoneZiggo vervuld deze rol in co-productie met Buro Tim. www.burotim.nl

Heb je vragen? Bel Marjolein Wardekker van Buro Tim op 06 42631413 of stuur een bericht; marjolein@burotim.nl Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.